Sobre Cos a Cos Teatre

Cos a Cos Teatre és una plataforma des de la qual impulsar els diferents projectes teatrals del dramaturg i director gironí Ferran Joanmiquel Pla en col·laboració amb altres artistes i professionals.

El nostre desig és que aquests projectes tinguin alhora una dimensió i una repercussió tan artística com social, entenent que l’art i el fet teatral no es poden destriar del que som i fem com a societat. Ens agrada la idea del teatre com a lloc de trobada, com a acte col·lectiu, en el qual la representació teatral funciona com un mirall que ens retorna la imatge de nosaltres mateixes/os, com a persones i com a col·lectiu.

Per tant, un dels nostres objectius principals és generar debat i reflexió sobre diferents aspectes d’interès social a través de les nostres creacions teatrals. Però sense ànim d’alliçonar. Ens interessa plantejar preguntes més que donar respostes. Obrir portes més que tancar-ne. Volem fer un teatre que tingui en compte el públic com a subjecte pensant i no només com a receptor passiu d’un producte.

Cos a Cos, doncs, vol fer xarxa, treballar conjuntament amb aquelles entitats, ja siguin de caire artístic i/o teatral com social, que aposten per crear dinàmiques i projectes a favor del diàleg social. Perquè si la intenció no és qüestionar l’ordre de les coses (i encara més en el moment actual), aleshores, quina és la funció real del teatre més enllà del legítim entreteniment? A la Grècia antiga això ho tenien ben clar.

Creiem en un teatre compromès amb la realitat que l’envolta i de la qual n’és part intrínseca, en un teatre de text treballat des del cos i l’acció física, des de l’energia i les emocions dels personatges, visceral i poètic, evocador i reflexiu, que apunti alhora al cor i al cervell del públic.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s